Nieuws

Wielen Waagstuk

Spannende projecten zijn dagelijks werk bij Geha Laverman. Maar de vervanging van deze reuzenraderen deed ons hart wel even sneller kloppen.  Geha Laverman ging in samenwerking met partner HEKO-Ketten vol passie de uitdaging aan om deze kettingwielen nieuw leven in te blazen.

Verder lezen >


Afscheid van fossiele brandstof

In 2016 startten SSAB, partner van Geha Laverman, LKAB en Vattenfall: HYBRIT, een revolutionaire samenwerking in de staalproductie. HYBRIT gaat steenkool, nodig voor de staalindustrie, vervangen door waterstof. Het resultaat is 's werelds eerste fossielvrije staalproductie-technologie, met vanzelfsprekend een te verwaarlozen CO2-footprint. Verder lezen >


Frees-beest

Niet schrikken: de Kekeisen UBF-3000, de laatste maar zeker niet de allerlaatste freesmachines bij Geha Laverman, maar wel de beestachtigste die ooit werd geïnstalleerd. Een frees-beest van maar liefst twintig ton, waar gedurende oktober alle ruimte - ruim vijftig vierkante meter! - voor werd vrijgemaakt. Maar dan is ie ook van harte welkom!

Verder lezen >


Reisleiders in een slijtvast stalen landschap

Fokke Post en Dennis Slof deelden dezelfde school en opleiding en vonden in 1994 tegelijk hun – min of meer – eerste baan bij Geha Laverman als sales-engineer. Een kwart eeuw later werken ze nog steeds in dezelfde ruimte èn in dezelfde functie. Ondanks ramen die letterlijk uitkijk bieden op klanten, een uitzichtloos bestaan zou je zeggen….

Verder lezen >


Code oranje zet baktanden op scherp

Combi Wearparts haalde twee jaar geleden fors uit met deze revolutionaire oranje tanden en de belangstelling blijft onverminderd groot.

Niet verbazingwekkend! De C-REX heeft een uiterst innovatief ontwerp en is uiterst duurzaam. Zo gaat het verwisselen van de C-REX razendsnel en verrassend eenvoudig: een kwartslag draaien van een speciale sleutel volstaat; er komt geen hamer aan te pas! Dat allemaal dankzij maar een enkele afgeschermde sluitpen - die nooit hoeft vervangen hoeft te worden..

Verder lezen >


MATEXPO 2019

Op de MATEXPO 2019 in het Belgische Kortrijk presenteerde Geha Laverman zich in een fonkelnieuwe stand, bijna tweemaal zo groot als bij voorgaande edities.
En het leek erop dat wij misschien ook wel tweemaal zoveel relaties onder het genot van een hapje en een drankje mochten begroeten.
Verder lezen >


‘Hardox, Magotteaux en Pralltec blijkt staalsterke combinatie!’

Bij Laverman ging hij zes jaar lang in de slijtageslag met concurrent Geha, ‘won’ meestal, maar gaf zich in 2014 gewonnen. Liep over naar de concurrent zonder ontslag te nemen. Werkt nu alweer 6 jaar bij Geha Laverman. ‘Daar ben ik helemaal in mijn element’, aldus Arie Knook. Verder lezen >


Välkommen till Hardox

HARDOX kom je bij Geha Laverman overal tegen. Duizenden ton op voorraad, op elke machine
zie je het liggen, robots zijn er dagelijks mee in de weer en overal hoor je dezelfde naam vallen: HARDOX. Waarom is het zo speciaal, waar komt het vandaan en vooral… hoe wordt het gemaakt?  Geha Laverman vloog in het Hemelvaartsweekend met bijna het voltallig personeel naar Zweden en kreeg niet alleen staalharde antwoorden op al die prangende vragen maar liet zich ook gastronomisch verwennen.
Verder lezen >


EXPO SURE!

Geha Laverman nodigt al haar trouwe en - vanzelfsprekend - ook alle aanstormende klanten uit op de Matexpo 2019 in het Belgische Kortrijk (Courtrai). Verder lezen >


Rotor relatie

AC Materials is onderdeel van de Square Group, recycleert bouw- en slooppuin, levert granulaten en stortklaar beton; heeft vestigingen in Brugge, Desteldonk, Wondelgem, Vlierzele en Puurs, en is al meer dan 20 jaar klant van Geha en Laverman. Verder lezen >