Nieuws

Grijs is wie?

Misschien wel de meest onzichtbare man van Geha Laverman: Paul de Grijs, operationeel directeur. Hoewel hij zich in deze functieomschrijving moeilijk kan vinden, ‘Ik ben een ‘Spin in het Geha Laverman web!’ Verder lezen >


Zeldzame bodemprocedure

Van Werven, dienstverlener in infra en recycling, had twijfels over zijn Volvo A25 E dumpers; of de laadbakken de ruïnerende ladingen dijkstenen op de lange duur wel aankonden. Geha Laverman kwam met een heel bijzondere oplossing Verder lezen >


Welkom bij Geha Laverman op de Matexpo

De Internationale vakbeurs voor bouwmaterieel Matexpo in het Belgische Kortrijk - Courtrai voor onze Franse klanten - opent dit jaar van 8 tot 12 september haar poorten.
Verder lezen >


Breker uit zijn dak

Wat gebeurt er als de grootste breker van Europa uit z’n dak gaat – of liever dreigt te gaan? Het gebeurde allemaal in april dit jaar. Zelfs een breker van megaproporties verslikt zich weleens, met kwalijke gevolgen.

Verder lezen >


Gereed voor gereedschap

Misschien is het wel de crème-de-la crème van SSAB: TOOLOX.  Opmerkelijk staal met unieke eigenschappen

Verder lezen >


Een week stilstand is een week werk

Terwijl er met veel inzet werd gewerkt om de ambities rond de revisie van een platenband transporteur waar te maken, werd er in een andere fabriekshal ‘getoverd’ met HARDOX voor een ander complex lasproduct.  Verder lezen >


HARDOX HiACE, leeft langer een zuur leven

Sterk corosieve bestanddelen in huishoudelijk restafval vormen een extra bedreiging voor slijtproducten. Stoffen met een lage PH-waarde in de mijnbouw en industrie zijn funest voor de levensduur. HARDOX HiACE maak je het leven niet zuur! Verder lezen >


Just in Time in de Botlek

Transportbanden mogen en kunnen niet stilstaan, nooit! Wat te doen als dat wel dreigt te gebeuren en dan ook nog eerder dan verwacht. Een crisis in wording? Crisismanagement of … samenwerken in slijttechniek.

Verder lezen >


‘Hoe klein kun je het maken?’

Metaalman Bert Meij is al 22 jaar onderweg met slijttechiek. Begon ooit in het magazijn waar hij met hulp van de computer alles vindbaar maakte. Deed sales vanachter het bureau en loopt nu al 14 jaar in de buitendienst. Zijn rayon?  Benelux en Frankrijk!

Verder lezen >


Weten wat er speelt

Hergebruik grondstoffen, cyclisch ondernemen, milieuproblematiek… toenemende druk op de recycling-branche. De aanvoervolumes worden steeds groter, de verwerkingstijd korter. Geha Laverman weet als geen ander wat er speelt.

Meer dan dertig specialisten met ruime ervaring en kennis van de zeer uiteenlopende machineparken en recycling-configuraties hebben dagelijks intensief contact met klanten in de gehele Benelux en Noord-Frankrijk.  Een ding is heel duidelijk: de druk op de branche wordt steeds groter en die zal blijvend aanhouden. Rustige periodes behoren tot het verleden. Er wordt 24/7 gewerkt. Voor onderhoud van de installaties is nauwelijks meer ruimte. Slecht onderhoud leidt tot reparatie, resulterend in stagnatie van de productie, tijd die verloren gaat en moeizaam is in te halen. 

Stilstand is rampzalig

Elk recyclingbedrijf is in feite uniek. Heeft – vaak door jarenlang voortschrijdend inzicht – volledig eigen verwerkingsmethodes ontwikkeld. Bij onderhoud en aanpassingen wordt maatwerk in slijttechniek verwacht. Verwarring over machinespecificaties ten gevolge van onzorgvuldige registratie heeft rampzalige gevolgen. Absoluut stabiele capaciteit is cruciaal en stilstand is ondenkbaar.

Geha Laverman biedt oplossingen teneinde de toenemende hectiek het hoofd te bieden en dat doet zij al jaren. Aan de basis is Geha Laverman voorraadhouder en bouwer van de meest uiteenlopende slijtdelen. Elk verlangd onderdeel kan meestal direct uit voorraad geleverd worden en maatwerk komt uit eigen werkplaatsen. Uitgebreide revisie van one-of-a-kind projecten vormen geen enkel probleem dankzij tientallen samenwerking met Europese partners in slijttechniek

Calamiteiten voorkomen

Omdat stilstand te allen tijde moet worden voorkomen kiezen steeds meer relaties ervoor om on-site de belangrijkste slijtdelen voorradig te hebben, waarbij Geha Laverman een belangrijk rol overneemt in het beheer en de logistiek daarvan. Zonodig een eventuele back-up voorraad in eigen magazijn houdt. Bijkomend voordeel is de monitoring van de efficiency: het functioneren van het machinepark. Onderhoud, reparaties en revisies kunnen worden gepland.

Meer dan een one-stop-shop

Geha Laverman is zoveel meer dan louter een leverancier van slijtdelen. Zij heeft de ambitie om samen met haar klanten de toekomst van recycling te bepalen door visie te delen.

Wij nodigen u uit voor een gesprek dat misschien wel tot een ‘eye-opener’ zal leiden.
Bel nu +31 756539800 en maak direct een afspraak.