Vorige slide
Volgende slide

Messenstaal

Altijd op voorraad: een zeer ruime sortering messen-, en profielstaal in verschillende kwaliteiten en afmetingen; snelle levering gegarandeerd.
Geha Laverman levert ook maatwerk volgens specificatie en tekening.
Messen kunnen op locatie worden ingemeten.
Vanzelfsprekend is ook het bijpassende bevestigings- materiaal leverbaar.

COMBI Tandsystemen

Geha Laverman voert het uitgebreide baktandenprogramma van het Zweedse COMBI Wearparts in Nederland. Dit kwalitatief hoog- staande tandsysteem wordt toegepast in graafwerktuigen voor grondverzet, afbraak- en mijnbouw maar is ook terug te vinden in baggerwerktuigen. Het programma omvat o.a. tanden, adapters en shrouds in verschillende formaten; afhankelijk van het type bouw- machine en toepassing. Geha Laverman Zaandam beschikt over een voorraad van meest gangbare types of kan snel af fabriek leveren.

Een tand voor elke bak

Naast het COMBI programma levert Geha Laverman ook tanden, adapters en zekeringen voor andere gangbare systemen van bijvoorbeeld Caterpillar, Esco etc.

Oplastanden

Deze tanden worden gesneden uit slijtvast materiaal HARDOX. Een aantal gangbare types zijn uit voorraad leverbaar. Er kunnen ook tanden volgens uw specificatie en model worden gesneden.

Snelwisselplaten

Alle gangbare connectorplaten type wig-en-hamer voor snelwissel-systemen zijn uit voorraad leverbaar. Uit eigen productie vervaardigd van HARDOX en voorzien van machinaal bewerkte aanlegvlakken. De bijbehorende verstevigingsruggen en -kapjes zijn ook leverbaar of kunnen op de platen gelast geleverd worden.

Maatwerk volgens specificatie of voorbeeld is ook mogelijk.

Geha-Laverman-snelwisselplaten

Gekeurde lasthaken

De gesmede lasthaken van COMBI (type PEJO) of MTM zijn leverbaar met werklasten van 1 tot 18 ton. Deze haken zijn goed lasbaar en worden gebruikt als hijspunt aan graafbakken voor diverse bouwmachines. Geha Laverman levert lasthaken uit voorraad met testcertificaat.

Max wear aanlasdelen

Voor extra slijtvaste bescherming van zwaar belaste delen zijn MAX WEAR aanlasdelen in verschillende uitvoeringen leverbaar. De slijtvaste bovenzijde bestaat uit een CrMo-gietlegering met een hardheid van min. 63 HRC en de onderzijde is van een normaal- staal. Dit maakt het deel enerzijds eenvoudig te lassen en anderzijds absorbeert het ook de grote impact waaraan het slijtdeel normaliter wordt blootgesteld.

MAX WEAR aanlasdelen zijn eenvoudig aan te brengen ook op gebogen oppervlaktes, en kunnen worden ingezet bij werktemperaturen tot 300°C. Door hun verschillende bouwgroottes zijn MAX WEAR aanlasdelen breed inzetbaar als extra bescherming van graaf- bakken, messen, stortpunten, glijgoten, mengarmen, mengschoepen etc.

Geha Laverman heeft een aantal standaard MAX WEAR aanlasdelen uit voorraad leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Partners

Het Zweedse Combi Wearparts startte in de dertiger jaren onder de naam Bofors, dat later veranderde in Componenta Wearparts. Tegenwoordig ontwikkelt en produceert Combi Wearparts hoogwaardige aanbouwdelen voor grondverzetmachines.

Het beschikt over een bijzonder breed leverings- programma van gepatenteerde tandsystemen en accessoires voor wielladers, graafmachines en baggerwerktuigen. Combi Wear Parts is vertegen- woordigd in 50 landen, in Nederland is dat Geha Laverman.

nl_NL