WERKPLAATS
NIEUWBOUW

Werkplaats

Geha Laverman is een volwaardig productiebedrijf, ingericht met de modernste CNC-gestuurde metaal-bewerkingsapparatuur. Gesteund door de expertise en ervaring van de laatste decennia is Geha Laverman uitgegroeid tot een bijzonder volwaardige partner als het aankomt op het vervaardigen en leveren van slijtstukken voor machines. Geha Laverman is alert op ontwikkelingen in de markt en is koploper als het aankomt op levertijd. De verwerkingscapaciteit groeit nog steeds waardoor de levertijden nog korter zullen worden.

Naast eindproducten en halffabricaten vervaardigt van HARDOX, wordt door Geha Laverman ook revisie- of reparatiewerk uitgevoerd aan met name, graafbakken, zeefroosters en sloopknijpers. Op locatie wordt door het partnernetwerk ook revisie gedaan van brekers, zeefinstallaties, ketting- transportsystemen etc..

Reparatie, Revisie & Ombouw

BREKERS, SHREDDERS

Reparatie, optimalisatie van o.a.rotoren, prallwerken, zeefroosters.

ZEEF- EN SCHEIDINGSYSTEMEN

Uitwisselen HARDOX zeefdekken.
Ombouw bestaande zeefsystemen naar het KRIEGER CLIP-TEC systeem.

TRANSPORTSYSTEMEN

Revisie, kettingtransporteur of elevator. O.a. uitwisseling slijt-stukken zoals kettingen, wielen etc. Ook van oudere installaties van KOCH Transporttechnik.

Nieuwbouw

Voor het leveren van nieuwe installaties en machines werkt Geha Laverman nauw samen met een aantal betrouwbare partners.

VERKLEININGSTECHNIEK
Samen met onze partner Prall-Tec worden recyclinginstallaties geleverd voor o.a. sloopafval glas, slakken en schrootverwerking met verwerkingscapaciteit tot 500 ton/uur. Geha Laverman werkt samen met Prall-Tec om op locatie service en reparatie werkzaamheden uit te voeren aan machines. Bij belangrijke slijtdelen zoals rotoren, gebeurt dat echter in eigen werkplaats.

SCHEIDINGSTECHNIEK
Systemen voor afvalscheiding van SWT en verwerkingslijnen voor de zand en grindindustrie van SKG, maar ook magneetsystemen van Wagner Magnete voor het scheiden van ferro- en non-ferro metalen.

ZEEFTECHNIEK.
Een aantal gespecialiseerde partners van Geha Laverman levert complete zeefsystemen.

TRANSPORTTECHNIEK
De partners FLSmidth en HEKO zijn ervaren bouwers van o.a. kettingtransportsystemen.  

Partners

Onze partner Prall-Tec

Voor Prall-Tec is rotorreparaties één van de kernactiviteiten. Dagelijks worden in hun werkplaats rotoren opnieuw opgelast, en voorzien van nieuwe assen en lagers. Prall-Tec beschikt over een database van meer dan 250 typen rotoren. Het bedrijf heeft al ruim honderd rotorreparaties uitgevoerd en tal van nieuwe rotoren geleverd. Machine reparaties van transportband tot complete rupsmobiele breekinstallatie: Prall-Tec is inmiddels geen onbekende meer bij de relaties van Geha Laverman.

Na meer dan 30 jaar ervaring te hebben opgedaan met de bouw van recyclingmachines besloot Ralph Teepe, in 2007, het Duitse Prall-Tec op te richten. Sinds die tijd ontwerpt, ontwikkelt en bouwt Prall-Tec rotoren tot en met complete recycling installaties. Maatwerk dat voldoet aan de specifieke wensen en ideeën van de klant. Inmiddels zijn er al vele uiteenlopende projecten gerealiseerd.

Prall-Tec levert zo mogelijk turn-key recycling installaties; ongeacht verlangd productievolume (van 5 tot 500 ton per uur), ongeacht het te verwerken materiaal (bijv. puin- of glasrecycling)

Naast nieuwbouw repareert en reviseert Prall-Tec. Van transportbandrol tot complete rupsmobiele breekinstallatie.  Prall-Tec beschikt over een uitgebreide databank en met behulp van deze kennis was het instaat om al  meer dan honderd rotor-reparaties uit te voeren. Ook laswerkzaamheden zoals hardoplassingen en lager- en asrevisies zijn dagelijks werk voor het internationaal opererende Prall-Tec.

In opdracht van Geha Laverman vervangt en repareert Prall-Tec op elke denkbare locatie. Ook werken beide bedrijven samen bij proefplaatsingen van demo-brekers.

Al sinds 2010 zijn Geha Laverman en Prall-Tec succesvolle partners.

nl_NL