WEGENBOUW AANNEMERIJ

Van oudsher levert Geha Laverman uitrustingsstukken voor grondverzetmachines. Vroeger veelal bekend door de medeontwikkeling van rupsonderwagens van kranen groeide Geha Laverman uit tot één van de grootste voorraadhouders in de Benelux van slijtvaste mesprofielen voor o.a. graafbakken.

Van de zachte klei in Nederland tot in de steengroeves in België, overal zijn deze machines te vinden en hebben hun specifieke delen nodig in kwaliteiten afgestemd op hun toepassing. Kwaliteit en duurzaamheid van de slijtstukken is daarom van grootste belang. Stilstand kost geld. Goed om te weten dat Geha Laverman door de jarenlange ervaring op dit gebied een passende antwoord heeft voor elk slijtagevraagstuk . Of het nu gaat om slijtvaste onderschroef-messen, tandsystemen, koppelingstukken voor snelwissel-systemen, Geha Laverman kan het meestal uit voorraad leveren of snel vervaardigen. Ook in de wegenbouw in asfaltcentrales vervangt Geha Laverman elevatordelen, maar ook met slijtvaste bekledingen van stortbunkers, zeven etc.

Ervaren buitendienstmedewerkers kunnen ter plaatse de slijtdelen inmeten en adviseren.
Geha Laverman levert al sinds haar start begin jaren vijftig hoogwaardige slijtdelen voor grondverzet en weg- en waterbouw in heel Europa.
Het uitgebreide slijtproducten-gamma omvat o.a. bakmessen, graafbakken, tandsystemen, brekers, bodems voor tippers en dumpers, sloophamers, asfaltmachines.

Bekijk ons leveringsprogramma

nl_NL