OVERSLAG

Geha Laverman levert slijtstukken voor uiteenlopende machines bij overslagbedrijven. Overal waar grondstoffen worden gelost, opgeslagen en verder wordt getransporteerd zijn onderdelen sterk aan slijtage onderhevig. Onderhoud en ongeplande stilstand door uitval van deze machines is kostbaar. Zeker bij bedrijven waar 24/7 wordt gewerkt (bijvoorbeeld bij het laden en lossen van schepen).

Kwaliteit en duurzaamheid van de slijtstukken is daarom van grootste belang. Goed om te weten dat Geha Laverman door jarenlange ervaring in verschillende takken van industrie voor een passende antwoord heeft voor elk slijtagevraagstuk. Of het nu gaat om slijtvaste bekledingen van stortbunkers, kettingen voor kettingtransportsystemen, onderdelen voor transportschroeven of een grijperrevisie.

Geha Laverman heeft alle faciliteiten in huis om delen voor te ontwerpen, – vervaardigen en -leveren. Met als doel de bestaande installatie waar nodig te optimaliseren.
Sterker nog, in samenwerking met partners is Geha Laverman uitstekend in staat om complete los- en opslagsystemen te ontwikkelen en te plaatsen.

Sinds jaar en dag levert Geha Laverman hoogwaardige slijtdelen voor o.a. overslagbedrijven in diverse bereiken zoals kolen en ertsen, schroot, zand en grind maar ook grondstoffen voor voedingsmiddelen zoals soja, graan, cacaobonen etc. Het leveringsprogramma omvat o.a. grijpers, bekledingen overstortpunten, silo’s, bunkers, kettingtransportsystemen, elevatoren, zeven, slijtvaste buizen.

Bekijk ons leveringsprogramma