HARDOX HiACE, leeft langer een zuur leven

Sterk corosieve bestanddelen in huishoudelijk restafval vormen een extra bedreiging voor slijtproducten. Stoffen met een lage PH-waarde in de mijnbouw en industrie zijn funest voor de levensduur. HARDOX HiACE maak je het leven niet zuur!

 In bijna alle gevallen zijn zelfs de hardste staalsoorten niet opgewassen tegen de inwerking van zuur in een corosieve omgeving. Reden genoeg om de HARDOX-familie uit te breiden met een nieuwe, meer zuurbestendige telg: HARDOX HiACE.

Het gaat hier om een uitbreiding van het beproefde HARDOX 450 gamma. Eigenschappelijk bleef het staal onveranderd, alleen is de zuurbestendigheid uitzonderlijk groot geworden. Naarmate de PH-waarde daalt neemt de levensduur ten opzichte van HARDOX 450 zelf toe. Onder extreme omstandigheden kan de levensduur zelf verdrievoudigen.
Bijkomend voordeel is dat HiACE ook nog superieur presteert bij zeer lage temperaturen (-20° C)
HARDOX HiACE is bij uitstek geschikt voor de afvalverwerking en recycling. Naast de zuur resistente eigenschap is het ook bestand tegen de inwerking van sulfaten en chloriden en is daarmee excellent voor toepassing in de mijnbouw en industrie.
De grote vraag naar HiACE maakt dat de voorraad bij Geha Laverman nu nog beperkt is.
Eind dit jaar is het direct leverbaar in alle diktes van 7 tot 25,4 mm.

nl_NL