Welkom bij Geha Laverman op de Matexpo

De Internationale vakbeurs voor bouwmaterieel Matexpo in het Belgische Kortrijk – Courtrai voor onze Franse klanten – opent dit jaar van 8 tot 12 september haar poorten.

Na alle onzekerheid waar we tijdens de coronacrisis mee te maken hebben gehad – vele beurzen in onze branches werden immers afgeblazen – kijkt iedereen uit naar een expositie van allure als de Matexpo. Een tweejaarlijkse ‘must see’ voor iedere materieel-enthousiast.

De Matexpo betekent voor Geha Laverman toch altijd weer een feestje, waarbij we graag al onze klanten uitnodigen om het glas te heffen op onze samenwerking. Dit jaar pakken we riant uit op onze ruime stand (standnummer 647).

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom. Uw toegangskaarten liggen al klaar! Bel even 075 6539800 en we sturen ze toe!

We kijken er enorm naar uit om u te ontmoeten in Kortrijk!