Code oranje zet baktanden op scherp

Combi Wearparts haalde twee jaar geleden fors uit met deze revolutionaire oranje tanden en de belangstelling blijft onverminderd groot.

Niet verbazingwekkend! De C-REX heeft een uiterst innovatief ontwerp en is uiterst duurzaam. Zo gaat het verwisselen van de C-REX razendsnel en verrassend eenvoudig: een kwartslag draaien van een speciale sleutel volstaat; er komt geen hamer aan te pas! Dat allemaal dankzij maar een enkele afgeschermde sluitpen – die nooit hoeft vervangen hoeft te worden..

Het uitgekiende design maakt de C-REX tanden zelf scherpend. Tezamen met het extra grote volume slijtmateriaal resulteert dat onmiddellijk in een ongekend lange levensduur.  Let wel: vervanging wordt pas nodig als ruim 80% van de tand is op gesleten en dat is uniek!

Steeds grotere bakken van machines tot 55 ton laten al graag hun oranje gebit zien, maar ook voor bakjes van lichtere machines van 12 ton, zijn er al C-REX tanden.

Hoog tijd voor een bak nieuwe tanden?

Geha Laverman, laat zijn oranje tanden zien met een bijzonder aantrekkelijke aanbieding: Code oranje. Bel nù +31 75-6539800 en profiteer van een razend scherp aanbod!

Code Oranje loopt af op 31 december 2019!

nl_NL