BREKERS EN SHREDDERS

Onderdelen voor brekers

Slijtdelen van brekers voor merken: Kleemann Reiner, Hazemag, Metso, Norberg, Pralltec, LuT, SBM , EXTEC, GIPO, TEREX PEGSON, FINLAY etc.

MAGOTTEAUX ®

Geha Laverman is dé leverancier van slijtvaste gietstukken van Magotteaux van o.a. de grensverleggende MMC ® (Metalen Matrix Composiet) kwaliteit. Magotteaux biedt bewezen betere slaglijsten:
• slijtage vermindering
• onderhoudsvriendelijk
• Kwaliteitsverbetering van eindproducten
• beduidend veiliger voor gebruikers

Gietstukken in iedere vorm en kwaliteit Geha Laverman levert naast MMC®, ook gegoten onderdelen zoals mantels en kegels voor kegelbrekers, breekplaten, zijplaten en keggen voor kaakbrekers, slaglijsten, prallplaten en monoblokken voor roterende brekers.
Veel gangbare delen op voorraad, Ook voorraad op afroep is mogelijk .

HARDOX WEARPARTS

Slijtdelen voor brekers vervaardigt uit HARDOX. Zijwandbekledingen, houders, hamers, etc.

Onderdelen voor shredders

Geha Laverman levert slijt- en reservedelen voor metaal-, hout-,kunststof- en afvalshredders van merken zoals BHS, Lindemann, Metso, Hammermill, TSC, Diamond etc. Elke aanpassing van materiaal- kwaliteit, maatvoering etc. is mogelijk.

SMEEDDELEN

Gesmede Hamers zijn leverbaar voor machines tot 3000 PS. Andere types op aanvraag.

GIETDELEN

Gegoten hamers, aambeelden, sterhamers, boven- en onderroosters, en rotorkappen. Bekledingsplaten in diverse materiaalkwaliteiten. Vele modellen beschikbaar, bestaande modellen kunnen aangepast worden.

HARDOX WEARPARTS,

HARDOX wordt ook toegepast in shredders. In eigen werkplaats kunnen worden vervaardigt: zijwand -en bodembekledings- platen , beitels en houders en zeefroosters in diverse vormen.

SPECIALS

Onderdelen zoals : rotoren, speciale assen, poelies, bevestigingsmaterialen, drukveren, etc. behoren ook tot het schredder- leveringsprogramm

Knippen

Geha Laverman levert slijtstukken zoals geharde messen, HARDOX bekledingsplaten voor vaste- en mobiele schrootscharen. Ook revisie van sloopscharen en betonvergruizers behoort tot de mogelijkheden.

Specials

Geha Laverman levert speciale onderdelen voor verschillende types verkleiningsmachines. Roosterplaten, vervaardigd uit HARDOX en aangepast aan uw wens en gemonteerd in bestaand frame.

Onderdelen voor schrootpersen, zoals bekledingsplaten, geleidings- en schuifplaten. Volledig vervaardigt uit slijtvast materiaal HARDOX. Ook speciale delen zoals assen, poelies, bevestigingsmaterialen, en drukveren zijn leverbaar.

Partners

Met ruim 2000 medewerkers wereldwijd produceert Magotteaux talrijke producten voor de mijnbouw, zand- en grindwinning en recyclingbedrijven.

De vestiging in het Franse Aubrives is gespecialiseerd in gietdelen voor de verkleiningsindustrie zoals gebruikt in roterende brekers, hamermolens en shredders. In 1997 leidde dat tot de ontwikkeling van X-win, een revolutionair composietmateriaal in de slijttechniek.

Magotteaux heeft innovatie hoog in het vaandel. Er werd de afgelopen drie jaar een nieuwe generatie Recyx slaglijsten ontwikkelt voor de recycling industrie, waarbij de levensduur verder is verlengd (nog duurzamer dan X-win), zonder dat het risico van breuk aanwezig is. Bij Magotteaux staat veiligheid immers voorop.

Recyx, martensitisch gelegeerde slaglijsten, hebben dezelfde breukweerstand (met een kerfslagwaarde hoger dan 100 J/cm2) als Xwin-slaglijsten.

Geha Laverman werkt al meer dan 25 jaar samen met dit high-tech bedrijf.

nl_NL