Maatwerk in Kettingen

Kettingfabriek HEKO GmbH is al meer dan een halve eeuw partner van Geha Laverman. Heko levert  o.a. slijtvaste rondstaalketting en toebehoren van een zeer hoge kwaliteit maar ook zware centraalketting voor bekerelevatoren.

Transportketting voor diverse branches wordt door HEKO volgens klantenspecificatie vervaardigd.Onlangs leverde Geha Laverman een drietal nieuwe platenbanden, met bijhorende aandrijf- en keerwielen bij een groot recyclebedrijf. Deze bestonden uit een heel bijzondere transportketting met daarop gemonteerde platenbandlamellen, geheel door HEKO vervaardigd volgens tekening en wensen van de  klant. De aandrijf- en keerwielen, voorzien van inductief geharde tanden, werden met pasboring, dus inbouw gereed, meegeleverd.

Meer weten over maatwerk kettingen van HEKO neem contact op:  Tel. 075-6539800

 

nl_NL