Weten wat er speelt

Hergebruik grondstoffen, cyclisch ondernemen, milieuproblematiek… toenemende druk op de recycling-branche. De aanvoervolumes worden steeds groter, de verwerkingstijd korter. Geha Laverman weet als geen ander wat er speelt.

Meer dan dertig specialisten met ruime ervaring en kennis van de zeer uiteenlopende machineparken en recycling-configuraties hebben dagelijks intensief contact met klanten in de gehele Benelux en Noord-Frankrijk.  Een ding is heel duidelijk: de druk op de branche wordt steeds groter en die zal blijvend aanhouden. Rustige periodes behoren tot het verleden. Er wordt 24/7 gewerkt. Voor onderhoud van de installaties is nauwelijks meer ruimte. Slecht onderhoud leidt tot reparatie, resulterend in stagnatie van de productie, tijd die verloren gaat en moeizaam is in te halen. 

Stilstand is rampzalig

Elk recyclingbedrijf is in feite uniek. Heeft – vaak door jarenlang voortschrijdend inzicht – volledig eigen verwerkingsmethodes ontwikkeld. Bij onderhoud en aanpassingen wordt maatwerk in slijttechniek verwacht. Verwarring over machinespecificaties ten gevolge van onzorgvuldige registratie heeft rampzalige gevolgen. Absoluut stabiele capaciteit is cruciaal en stilstand is ondenkbaar.

Geha Laverman biedt oplossingen teneinde de toenemende hectiek het hoofd te bieden en dat doet zij al jaren. Aan de basis is Geha Laverman voorraadhouder en bouwer van de meest uiteenlopende slijtdelen. Elk verlangd onderdeel kan meestal direct uit voorraad geleverd worden en maatwerk komt uit eigen werkplaatsen. Uitgebreide revisie van one-of-a-kind projecten vormen geen enkel probleem dankzij tientallen samenwerking met Europese partners in slijttechniek

Calamiteiten voorkomen

Omdat stilstand te allen tijde moet worden voorkomen kiezen steeds meer relaties ervoor om on-site de belangrijkste slijtdelen voorradig te hebben, waarbij Geha Laverman een belangrijk rol overneemt in het beheer en de logistiek daarvan. Zonodig een eventuele back-up voorraad in eigen magazijn houdt. Bijkomend voordeel is de monitoring van de efficiency: het functioneren van het machinepark. Onderhoud, reparaties en revisies kunnen worden gepland.

Meer dan een one-stop-shop

Geha Laverman is zoveel meer dan louter een leverancier van slijtdelen. Zij heeft de ambitie om samen met haar klanten de toekomst van recycling te bepalen door visie te delen.

Wij nodigen u uit voor een gesprek dat misschien wel tot een ‘eye-opener’ zal leiden.
Bel nu +31 756539800 en maak direct een afspraak.

de_DE