By Courtesy of Geha Laverman

Op ‘s werelds grootste bouwmachinetentoonstelling Bauma in München is Geha Laverman ook vertegenwoordigd. Het gebeurt allemaal op de stand van Magotteaux… 

Magotteaux zal vanzelfsprekend haar laatste innovaties aan het internationale publiek tonen. Zo heeft de veel gebruikte HAZ 1022 slaglijst nu een nieuw aangepast model met Metal-Matrix-Composite legering gekregen. Een belangrijke stap voorwaarts in ontwerp. Gebruikstest wezen reeds uit dat deze slaglijst nu, in feite compromisloos is qua betrouwbaarheid en levensduur. Ook de prallplaten t.b.v. de prallwanden, zoals bijvoorbeeld toegepast in de Kleemann EVO brekers, worden nu vervaardigd uit Xwin, een MMC-materiaal waarvan de eigenschappen evident positief zijn. Magotteaux ontwikkeld verder met Geha-Laverman! Het bewijs dat Magotteaux recycling hoog in het vaandel heeft is dat zij in 2016 alle versleten gietproducten van haar klanten weer terugneemt voor een schrootprijs die belangrijk hoger is dan de (lokale) marktprijs.

Geha Laverman en Magotteaux werken al jaren enthousiast samen. Zo is er voor de presentatie van alle nieuwe producten van Magotteaux een spectaculair display van HARDOX ontworpen en geheel vervaardigd in de Zaandamse fabriek. Deze exclusieve display zal te zien zijn op de Open Huis van Geha Laverman in juni. Geha-Laverman en Magotteaux,  beproefde synergie in slijttechniek, zelfs op de beursvloer!

de_DE