Welkom in Zaandam!

Voor het eerst in haar lange geschiedenis gaan op vrijdag 10- en zaterdag 11 juni bij Geha Laverman de poorten wijd open. Iedereen is welkom om het allemaal eens met eigen ogen te gaan zien.  Bijvoorbeeld, hoe wij door dikke HARDOX plaat snijden alsof het een pakje boter is. En er is nog zoveel meer te doen… 

We nodigen hierbij al onze klanten en geïnteresseerden uit om het allemaal eens van dichtbij te komen bekijken. Hoe ontwerpen en maken wij onze slijtproducten? Wat gaat er allemaal om in onze wereld van het zware metaal?  Een fascinerende wereld die veel van onze relaties nog nooit hebben gezien, laat staan beleefd. Ontmoet de mensen die het voor u maken.

            

Er zijn in onze bedrijfshallen doorlopend demonstraties waarbij u kunt zien met welke technieken wij slijtvaste HARDOX-materiaal tot eindproduct kunnen verwerken. Vanzelfsprekend zullen al onze partners  Magotteaux, SSAB, Ludwig Krieger, HEKO, Combi en Prall-Tec, hun  leveringsprogramma uitgebreid presenteren en het boeiende verhaal  achter hun producten vertellen.

Zo kunt u kennismaken met de nieuwste mobiele breker van Prall-tec. Combi Wearparts komt het revolutionaire C-REX-tandsysteem – een primeur voor de Benelux  – demonstreren. Dit bijzonder innovatieve tandsysteem is op de BAUMA 2016 in München voor het eerst aan het internationale publiek getoond.

            

Maar het is tijdens de Open Dagen niet alleen zwaar metaal wat de klok slaat. Vanzelfsprekend is er alle tijd om te genieten van hapjes en drankjes op de gezellige terrassen.  Er is voor iedereen wel iets te beleven, zo zal er tijdens de open dagen een BMX-stuntteam in een spetterende show laten zien dat je schijnbaar gewichtsloos kunt omgaan met HARDOX plaatmateriaal. Alle bezoekers krijgen zelfs de kans om mee te doen.

Een bijzonder talentvolle cartoonist zal graag een amusant portret van u maken.
En kinderen die niets met metaal hebben kunnen lekker rond stuiteren op het springkussen.Een bezoek aan de Open Dagen loont meer dan de moeite. Als u zich registreert voor één van deze dagen ontvangt u van ons een éénmalige kortingscode, die u bij uw bezoek kunt activeren.  Deze korting kan oplopen tot duizenden euros. Daarbij maakt u als geregistreerde bezoeker tevens kans op onze hoofdprijs: een geheel verzorgd weekend in Stockholm.

de_DE