PRALL-TEC

Na meer dan 30 jaar ervaring te hebben opgedaan met de bouw van recyclingmachines besloot Ralph Teepe, in 2007, het Duitse Prall-Tec op te richten. Sinds die tijd ontwerpt, ontwikkelt en bouwt Prall-Tec rotoren tot en met complete recycling installaties. Maatwerk dat voldoet aan de specifieke wensen en ideeën van de klant. Inmiddels zijn er al vele uiteenlopende projecten gerealiseerd.

Prall-Tec levert zo mogelijk turn-key recycling installaties; ongeacht verlangd productievolume (van 5 tot 500 ton per uur), ongeacht het te verwerken materiaal (bijv. puin- of glasrecycling)

Naast nieuwbouw repareert en reviseert Prall-Tec. Van transportbandrol tot complete rupsmobiele breekinstallatie.  Prall-Tec beschikt over een uitgebreide databank en met behulp van deze kennis was het instaat om al  meer dan honderd rotor-reparaties uit te voeren. Ook laswerkzaamheden zoals hardoplassingen en lager- en asrevisies zijn dagelijks werk voor het internationaal opererende Prall-Tec.

In opdracht van Geha Laverman vervangt en repareert Prall-Tec op elke denkbare locatie. Ook werken beide bedrijven samen bij proefplaatsingen van demo-brekers.

Al sinds 2010 zijn Geha Laverman en Prall-Tec succesvolle partners.

www.prall-tec.de