Over geha laverman
WELKOM BIJ GEHA LAVERMAN

Geha Laverman BV is ontstaan uit de samenwerking van de bedrijven Geha en Laverman. Geha Laverman is als Hardox Wearparts Center de grootste van de wereld. Een one-stop-shop als het aankomt op bouw en levering van slijtstukken voor industrie, grondverzet en recycling.

MEER DAN EEN HALVE EEUW EXPERTISE

Meer dan twintig ervaren specialisten adviseren bij de levering van slijtproducten. Meestal uit voorraad, maar op specificatie kunnen ook veel delen worden vervaardigd in eigen werkplaats.

MODERNE EIGEN WERKPLAATS

De uiterst modern geoutilleerde werkplaats in Zaandam heeft alle faciliteiten om slijtdelen van Hardox plaatmateriaal (hardheid 400 tot 600 Brinell) te vervaardigen.

ON THE SPOT

Geha Laverman werkt graag intensief samen met zijn klanten. Door een uitgebreide buitendienst kan er daarom snel worden ingespeeld op de wensen van de klant.

IN VEEL BRANCHES THUIS

Geha Laverman levert aan vele branches zoals grondstofwinning, recycling, industrie, overslag, wegenbouw en aannemerij, energieproductie, machinebouw en offshore. Het brede leveringsprogramma omvat onderdelen en machines voor industriƫle toepassingen waarbij grondstoffen gebroken, gezeefd, getransporteerd en verwerkt worden.

Meer weten over Geha Laverman